CompassNature är ett skandinaviskt företag baserat i Stockholm, Sverige. Vårt mål är att göra avancerad vildmarksutrustning överkomlig för alla. Vi märkte att de allra flesta frilufts- och vildmarksbutiker tog extremt höga priser på produkter och tjänster som i verkligheten kostar en bråkdel av utropspriset. Detta är ett problem och vi har beslutat att göra något åt ​​det.

Tack vare våra svenska rötter har vi lång erfarenhet av Nordens varierande och utmanande natur: både dess skönhet och de prövningar det erbjuder. Vi är passionerade friluftsentusiaster och vet vilka krav den nordiska naturen kan ställa på vandrare. Vi vet också att om vår utrustning tål de hårda väderförhållanden som råder i Norden så klarar den alla väderförhållanden.

Nu för tiden pratas det mycket om ansvar, men för oss har det varit en integrerad del av vår verksamhet i decennier. Vi väljer varorna i vårt sortiment med stor omsorg, eftersom vi bara vill sälja pålitlig utrustning som kommer att ge glädje i flera år.

VÅRA VÄRDEN

Bästa Service

Vi har blivit kallade många saker - experter, entusiaster, motorhuvuden, friluftsnördar, viskare, med mera. De flesta av oss tillbringar våra dagar utomhus eller planerar vår nästa friluftsäventyr. Det är troligt att du kommer att träffa oss på stigen, i skogen, på berget, längs en vattendrag, på stranden eller i vågsurfingen. Poängen är att vi, precis som du, brinner för friluftslivet. Så vi finns här för att lyssna, ge dig ärliga och kvalificerade svar på dina frågor om utrustningen, hur och var du kan använda den - vi förstår hur viktigt ditt äventyr är, för vi har varit där.

Bästa Redskap

När det gäller vår utrustning söker vi efter bästa kvalitet, prestanda och värde. Vi handplockar endast de bästa tillverkarna av friluftsutrustning och kläder åt dig. Vi vet alla att tekniken utvecklas och det gör vi också; att hålla oss uppdaterade med den senaste och bästa utrustningen, utan att ignorera beprövad teknik, är en av våra kärnvärden.

Community

Vi på Compass Nature är en del av de samhällen där vi lever, arbetar och har roligt. Från kusten till bergen, vattnet vi dricker och luften vi andas, är vi engagerade i att göra en positiv skillnad. Du kommer att se oss bidra, hjälpa andra och engagera oss så mycket vi kan. Genom att hjälpa till med stigrestaurering, städa våra vattendrag och stödja barn och de som kämpar mot sjukdomar arbetar vi för att hjälpa alla att uppleva naturens och friluftslivets läkande kraft.

Vilka är vi?

Vi är klättrare, skidåkare, paddlare, cyklister, vandrare, surfare och löpare. Vi kommer från en brinnande passion för det moderna friluftslivet, en passion så stark att vi ville skapa ett företag som handlade om att gå vår egen väg och göra något vi älskar och dela med oss av det. Vårt första slogan var "Vi har kompassen - bara lägg till naturen" och företaget fick då namnet Compass Nature.

Hur vi började

Vår resa började i Stockholm, Sverige, år 2020, samma stad där du fortfarande kan hitta vårt huvudkontor. Sedan starten har vi vuxit och blivit en av Sveriges största återförsäljare av friluftskläder och äventyrsutrustning online, med ytterligare plattformar runt om i världen.

Hjälp oss att utveckla

Vi älskar äventyr och strävar efter att vara butiken för det moderna friluftslivet. Butiken med det stora sortimentet, den personliga behandlingen och där det är roligt att handla. Vi vill hjälpa dig att förverkliga dina äventyrsdrömmar. Om vi lyckas, är det endast du som kan avgöra, så känn dig fri att vara engagerad och påverka.